Dolfijnen

Dolfijnen

De Dolfijnen vormen de jongste afdeling bij waterscouting de Terwindtvaarders. De kinderen in deze groep zijn tussen de 9 en 12 jaar. Deze afdeling die bestaat uit 24 jongens en meisjes en staat onder leiding van 7 stafleden. De kinderen gaan vrijwel elke zaterdag het water op. Ze leren roeien en zeilen en er worden leuke spellen gedaan.

Gedurende het vaarseizoen (mei - november) worden opkomsten gehouden vanaf ons wachtschip de Imperator in Pol. Dit gebeurt iedere zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur.

In de wintermaanden worden opkomsen gehouden vanuit de molen in Beegden. Vanuit deze locatie gaan we meestal naar de Beegderheide en doen daar leuke activiteiten. Vanwege het weer wordt in de winter een half uurtje eerder gestopt met het programma en wordt er troep gedraaid van 10.00 tot 12.00 uur.

In de zomervakantie gaan de dolfijnen 5 dagen op zomerkamp. Ons wachtschip en de vletten gaan mee en de kinderen slapen in tenten. In het voorjaar en het najaar vinden er ‘hikes’ plaats, weekenden waarbij de kinderen 1 of 2 nachtjes op het schip of in een gebouw slapen.

Voor meer informatie over de dolfijnen kunt u per mail contact met ons opnemen via het contactformulier. Inschrijven bij de dolfijnen kan met het inschrijfformulier dat te vinden is onder Informatie.

Groepsfoto_Dolfijnen

© 2002-2021 Terwindtvaarders Heel